Historie & Filosofi

Historie & Filosofi

HAIRZONE er en salon, hvor jeg tager ansvar for miljøet. Produkterne er alle nøje udvalgte med det formål, at det skal være skånsomt mod miljøet og dig som kunde.

Min filisofi er, at der skal være respekt for din tilfredshed og velvære samt professionel rådgivning omkring hårpleje, faver m.m.

Efter jeg blev udlært som frisør i 1990, har jeg arbejdet i flere forskellige saloner i nordsjælland. Jeg har via kurser, udlandsrejser, modeshows, undervisning med samarbejdspartner og ikke mindst mange forskellige typer kunder opnået en hel del erfarring. Alt sammen bruges i hverdagen til at kunne rådgive og sparre med dig om dit hår.

 I sommeren 2000 fik jeg muligheden for at starte for mig selv. Udvalget af produkter var i starten ikke særlig stort, men filosofien var dengang som nu, at sortimentet skal være skånsomt mod mennesker og miljø.

 Salonen er løbenden blevet moderniseret, og udvalget har vokset sig meget større. I dag indeholder salonen mere end 75 produkter fordelt på 6 forskellige mæker.

Jeg ser frem til at se dig i salonen.

Venlig hilsen

Maria

Hos HairZone er det min målsætningen, at du som kunde får en oplevelse af velvære, forkælelse og naturligvis et professionelt engagement.

Maria

Åbningstider